Moda i exclusivitat, és el que t'ofereix Nef & Co  

Nef & Co, amb tu. Dissenyant per a tu.

En Nef & Co trobaràs la peça que més t'agradi i nosaltres et la farem a la teva mida. 

Cóm? Amb l' assessorament i els consells de les nostres modistes. 

Hem creat WhatsApp Business, on estaràs en contacte amb nosaltres sempre que ens necessitis.

Nef & Co t'ofereix una modista en línia, sense proves, a la privacitat de la teva casa, amb consells i triatge per a la selecció de la teva peça. 


A Nef & Co ens adaptem a tu, a la teva constitució, tens dret a vestir lliurement i a gaudir de la MODA


¡Apostem per una moda atemporal i genderless! 

La creació d'un disseny neix d'una idea

Nef & Co, es va crear arran d'una idea, igual que un disseny. Va ser la combinació d'una sèrie de factors que ens va fer adonar-nos que teníem la possibilitat de vestir a tota mena de persones indistintament, i això ens enorgulleix. 

Al capdavant del nostre equip de dissenyadors, hi està Pau Nef, un jove dissenyador, provenient d'una família de dissenyadors i modistes amb més de 30 anys d'experiència, ha crescut entre botons i costures. 

Creació d' un patró

Un cop triat el disseny de la peça, procedim a realitzar el patró i el tall de la mateixa. 

A la teva mida

També realitzem talles estàndard, però el nostre enfocament principal és per a persones que volen lluir les seves peces a la seva mida. 

Per això en Nef & Co oferim el servei de WhatsApp Business, on podràs interactuar directament amb les nostres modistes. 

Creació de la peça

En Nef & Co treballem amb gèneres de primera qualitat i 100% handmade. Elaboració fabricada a Espanya. 

Quan es tracta d'obtenir la peça perfecta, no només ens centrem en criteris comercials, creiem que podem generar un canvi en la indústria de la moda, perquè tot@s puguin lluir les peces que desitgin.

Les nostres modistes externes amb una gran trajectòria professional, creessin la peça perfecta amb les teves mides i mesures exactes,  perquè  tu  et  sentis  satisfet@  i orgullos@  de  vestir-te en 

Nef & Co.


Genderless

Vam adoptar un enfocament inclusiu per brindar als nostres clients la confiança de ser els que vulguin ser, per això apostem per una tendència que busca que homes i dones puguin tenir la llibertat de vestir-se amb qualsevol peça que ells / elles vulguin utilitzar. 

Creiem que les diferències culturals, físiques i individuals han de celebrar-se. 

Per això ¡Apostem per una moda genderless!

Medi ambient

Nef & Co, està compromès amb el medi ambient, per això tots els nostres enviaments es realitzaràn en una bossa de paper reciclat o biodegradable, creiem que entre tots podem aconseguir un món més ecològic i sostenible on el creixement econòmic i la protecció de l'entorn ambient poden i han d'anar de la mà. 

El canvi climàtic és un problema terrible i necessita ser resolt, si no cuidem el nostre entorn, aquest es tornarà contra nosaltres. 

El nostre Equip

Nef & Co, està compost per un equip de professionals i col·laboradors de la moda; al capdavant d'el qual està Pau Nef, com a creador i dissenyador. 

Alguns dels nostres col·laboradors són: 

Fina en modisteria, Jesús en fotografia i disseny gràfic, Ana en assessorament d'imatge i Lydia MD en xarxes socials