Moda

Tu ets important per a nosaltres per això et donem l'oportunitat de tenir una peça única, només per a tu. 

En Nef & Co trobaràs la peça per lluir, ja sigui amb mesures estàndard o te la podem fer a la teva mida exacta, t'ensenyem com, amb assessorament i consells de les nostres modistes en línia, sense necessitat d'haver de fer-te proves, sense moure't de casa, aconsellant i acompanyant-te en la selecció del teu peça, ia més ens comprometem que només es realitzaran exactament iguals quatre peces, cada quatre unitats variaran, els detalls, colors, estampats o llargs de la peça amb col·laboració de el client i l'equip d'imatge . D'aquesta manera aconseguim que tinguis la teva peça en exclusivitat. Comptem amb un gran equip de patronatge i modisteria amb mes de 30 anys d'experiència en el sector, i et garantim que totes les nostres peces, des del patró fins a la confecció és 100% handmade. Elaboració fabricada a Catalunya.

En Nef & Co ens adaptem al teu constitució, també tens dret a gaudir de la moda. 

¡Apostem per una moda genderless! Registre d'usuari

Només per registrar-te rebràs com a  obsequi de benvinguda aquesta magnífica bossa 100% cotó i fabricada a Espanya, regístrat aquí.

Primera compra

Al realitzar la teva primera compra obtindràs un descompte de el 10%. En la cistella de la compra, només has de posar en el cupó la paraula Registrado

Enviaments gratuïts

Si el total de la teva compra supera els 50,00 € les despeses de enviament al teu domicili (transport) seran gratuïts.