P, Dubtes a l'agafar-me les meves mesures


R. Pots posar-te en contacte a través de  WhatsApp Business i demanar consulta amb una de les nostres modistes, et donarem dia i hora per realitzar trucades de vídeo i aclarir els teus dubtes, o pots seguir aquest enllaç:   

YouTube: Interés por la costura, on s'explica com fer-ho.


P. Cundo rebré la meva comanda


R. Depenent de: Si has adquirit una peça de talla estàndard la teva comanda  s'enviarà   en 2 o 5 dies hàbils segons l'agència de transport que triïs, si has optat per una peça a mida el lliurament estarà sobre els 15 o 20 dies hàbils, si també optes per exclusiva el lliurament serà màxim d'un mes. 

En tots els casos et facilitarem un número de seguiment.


P: Com rentar la meva peça


R. Si el teu peça porta pedreria, punta, blonda, etc. recomanem que la rentis a mà, amb aigua freda, no escurras la peça en excés, utilitza sabons neutres no la restriegues i deixa-la assecar en un lloc amb ombra, També pots recórrer a una bugaderia però això no et garanteix que no te la vagin a espatllar. Si el teu peça és de cotó, polièster, popelín, etc. recomanem rentadora màxim a 40 graus, centrifugat màxim 800 i si el teu peça és petita protegeix-amb una bossa de reixeta.

P. Garantia de la peça


R. Totes les nostres peces estan garantides ja que treballem amb productes de primera qualitat, sempre que segueixis les instruccions que et facilitem a l'comprar les nostres peces.

P. Puc retornar una peça


R. Com et vam explicar a la pagina, la pots tornar sempre que la peça sigui d'una talla estàndard, En el cas que sigui amb els teus mesures, la devolució no és possible, però si et poses en contacte amb nosaltres i ens expliques que és el que no t'agrada, amb molt de gust t'atendrem i modificarem la peça perquè sigui de la teva sencera satisfacció.

P. Puc dissenyar o canviar algun detall de la peça


R. Per descomptat que si, posa't en contacte amb nosaltres a través de WhatsApp Businessi tindràs unes sessions totalment gratuïtes amb el nostre dissenyador per poder crear el teu peça, i si el que vols és canviar algun detall d'algun dels nostres dissenys també podràs fer-ho, et escoltarem i veurem si és factible realitzar la peça amb les modificacions suggerides.

P. Puc adquirir mes de 4 peces de el mateix model


R. Com vam explicar a la pàgina web, nosaltres només vam realitzar quatre peces exactament iguals, però si el disseny és teu o tens una idea per modificar i personalitzar algun dels nostres dissenys, t'ho podem crear a la quantitat que necessitis (aquest no es vendrà a la nostra web) així seguirem mantenint el nostre compromís amb els nostres clients i tu pots adquirir la quantitat desitjada.


P. És segur comprar a Nef & Co


R. I tant que sí, els nostres aliats de pagaments (Striper, Targetes de crèdit, PayPal i Transferència) compten amb els certificats per al maneig segur de la informació facilitada pels nostres clients. A la nostra Política de Privacitat pots consultar el maneig de les teves dades personals.  Aquí.

P. Puc enviar la meva comanda a una altra direcció com a regal


R. És clar que sí en la cistella de la compra, després de clicar a pagar, et sortirà una nova finestra on et demanarà les dades de facturació, i allà trobaràs l'opció d'enviar la meva comanda a una adreça diferent, hauràs d'omplir les dades de lliurament a el nou formulari, i la teva factura arribés al teu domicili i la comanda a l'adreça indicada.