Condicions de compra


Les presents Condicions legals de contractació, regulen l'ús de la botiga on-line d'el lloc web: www. nefco.es, de la qual és responsable legal Pau Nef Martínez, és una unitat de negoci pertanyent a Pau Nef Martínez, proveït de NIF 77795031S. Qualsevol comunicació es podrà fer per correu electrònic: infonefco@gmail.com

Els preguem que llegeixin atentament les presents Condicions de Compra i la nostra Política de Privacitat abans de realitzar la comanda. Si no està vostè d'acord amb totes les Condicions de Compra i amb la Política de Privacitat, no ha de realitzar cap comanda.

2) NORMATIVA APLICABLE

Nef & Co es dedica a la venda a distància, preferentment per internet, de roba per vestir, es reserva el dret a modificar l'oferta comercial presentada en el website (modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment. Nef & Co fa tots els esforços al seu abast per oferir la informació continguda en el web de forma veraç i sense errors tipogràfics. En el cas que en algun moment es produís algun error d'aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat de Nef & Co, es procediria immediatament a la seva correcció. D'existir un error tipogràfic en algun dels preus mostrats i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, Nef & Co li comunicarà el client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva. Els continguts de la pàgina web: www.nefco.es podrien, en ocasions, mostrar informació provisional sobre alguns productes. En el cas que la informació facilitada no correspongués a les característiques del producte el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva. 

3) ACTIVITAT, CONTINGUTS I INFORMACIÓ WEBSITE

Nef & Co dissenya tots els models i garanteix que el disseny de la peça està a disposició tota la temporada, fabricant 4 unitats exacta cada disseny, després variés el combinat d'estampats i colors donant sempre l'exclusivitat que totes les peces exactament iguals només es fabriquessin 4 vegades. Nef & Co garanteix que el client sempre que ho sol·liciti pot tenir aquesta informació. Des Nef & Co oferim la possibilitat que el client sol·liciti canvis en les peces, com pot ser els detalls, el llarg de la peça, modificació de forma de coll. etc. Sempre disposant de l'assessorament del nostre departament d'imatge. Si hi ha un error en les mesures que a facilitat el client, es comprovés a la fitxa d'ell mateix. Comunicant a l'client aquest error, Nef & Co, realitzés els arranjaments necessaris sense cap cost excepte la recollida i va enviar de la peça ja que l'error correspon a client. Si per un altre cas l'error fora de Nef & Co la recollida i va enviar l'assumirà l'empresa, sent sempre l'arranjament gratuït per al client. Nef & Co comunica que totes les peces tenen un marge de mesures per a la seva elaboració, depenent això de el model triat.

4) PROCÉS DE COMPRA

1. Seleccionar els productes que desitgi adquirir al nostre web en descripció del producte tindràs tota la informació necessària. 

2. Un cop seleccionat el / els productes que desitgi comprar, haurà d'omplir el formulari de contacte que trobaràs a la fitxa del producte. 

3. Un cop verifiquem la comanda, ens posarem en contacte amb vostè per gestionar la compra. 

4. També pots realitzar la teva comanda per correu electrònic contactant amb nosaltres al següent correu electrònic: infonefco@gmail.com, o per WhatsApp Business.


5) FORMA DE PAGAMENT

Targeta de crèdit o dèbit: 

El pagament mitjançant targeta de crèdit o dèbit es realitza actualment admeses són, Visa, Mastercard i Maestro, a més de les pertanyents a les xarxes 4B, Red 6000 i Servired. Si tens algun dubte, contacta amb nosaltres i t'atendrem per aclarir qualsevol dubte. 

Paypal: Pots fer el pagament amb el teu compte de PayPal. Mitjançant aquesta modalitat de pagament, Nef & Co mai recull ni manipula cap dada bancària. Totes les dades són tractades directament per Paypal, de manera que Nef & Co sempre pugui oferir la major transparència, seguretat i confidencialitat en la transacció. 

Transferència bancària: Nef & Co t'ofereix la possibilitat de realitzar el pagament de la comanda mitjançant una transferència al nostre compte bancari: Banc. És important que, en el moment de realitzar la transferència, indiquis com a concepte el teu nom i cognom. Si vols agilitzar el procés pots enviar-nos un e-mail amb el justificant a infonefco@gmail.com

Wizum: Realitza el pagament, indicant nom i referència del producte a nombre de telèfon de Nef & Co +34660908931. Una forma segura i còmoda.

6) LLIURAMENTS I FORMA D'ENVIAMENT

Nef & Co envia les comandes als seus clients a través de diferents empreses de transport urgent de reconegut prestigi nacional i internacional. La data d'entrega al domicili de el client depèn de la disponibilitat del producte escollit i de la zona d'enviament. Abans de confirmar la seva comanda se li informarà el client sobre unes despeses d'enviament i terminis de transport, ambdós orientatius, que s'apliquen a la seva comanda en concret. No obstant això, ambdós podran variar en funció de les circumstàncies concretes de cada comanda. El preu dels ports depèn, de la urgència de la mateixa, i o la destinació final; el termini estimat de recepció és de 24 hores. Per a comandes fora de la Península o a l'estranger no deixis de consultar-les tarifes. 

No oblidis que Els terminis d'enviament es poden veure alterats per incidències extraordinàries en el transportista i per dificultats en el lliurament de la mercaderia.

7) IMPOSTOS, TAXES I ARANZELS

www.nefco.es no es fa càrrec de despeses addicionals o devolucions com a conseqüència d'impostos especials en destinació, de duanes o similar. 

Els preus dels productes exposats a la pàgina web www.nefco.es inclouen l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que, si escau, sigui procedent aplicar. Les compres que hagin de ser lliurades dins del territori de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea estaran subjectes a IVA. Les compres que hagin de ser lliurades en territoris d'Estats no membres de la Unió Europea, Canàries, Ceuta o Melilla estaran exemptes de l'IVA 

8) POLÍTICA DE PREUS

Els preus estan expressats en euros (€), i són vàlids excepte error tipogràfic. En el cas que es produeixi un error manifest en la fixació de l'preu que aparegui a la fitxa de producte, prevaldrà el preu establert per a aquest producte en l'email informatiu que et proporcionarem quan detectem l'error.

9) DEVOLUCIONS

En Nef & Co desitgem la satisfacció de la teva comanda. Per això, et facilitem diversos mètodes per efectuar la devolució d'un article que pogués no ajustar-se a les teves necessitats o expectatives. Possibles casos de devolució o desistiment:

A. El producte és erroni, té un defecte o ha estat danyat durant el transport: Prestem molta atenció a que tots els nostres articles i enviaments estiguin en perfecte estat. Sí, tot i així, et arribés un article erroni o defectuós, posa't en contacte immediatament amb nosaltres a través de infonefco@gmail.com. Abans d'obrir el producte, verifica que l'embalatge coincideix amb el sol·licitat: color, mida, acabat, etc. En cas que hi hagi alguna anomalia, realitza també una reclamació immediata, abans d'obrir el precinte ni l'embalatge de la mateixa. Quan el producte s'hagi malmès durant el transport és imprescindible que ens ho comuniquis el mateix dia que rebis la mercaderia i que anotis la incidència en l'albarà de lliurament de l'trasportista. Els productes han de ser retornats de manera que estiguin protegits, incloent-los dins d'una caixa o bossa protectora. Nef & Co posa a disposició el comprador una empresa de transport per a la retirada de la mercaderia, de manera totalment gratuïta.

B. Desistiment: No volem que et quedis amb res que no t'agradi, per això pots tornar un article si no s'ajusta a les teves expectatives. Per això, d'acord amb el que estableix la Llei de Consumidors, disposes de el Dret de Desistiment, en virtut de el qual podràs tornar el producte. L'exercici d'aquest dret de desistiment haurà de realitzar-se en un termini màxim de 14 dies naturals a partir de la seva recepció. Hauràs notificar-nos, a través del correu infonef.Co@gmail.com, la teva decisió de desistir de la compra efectuada (podràs utilitzar per a això el model de formulari de desistiment que trobaràs més avall, si ho desitja). Per poder exercir aquest dret, el producte haurà de trobar en perfectes condicions i conservar l'embalatge original, així com totes les peces. En cas que els productes no arribin en perfectes condicions Nef & Co es reserva el dret a abonar una quantitat inferior a la devolució, circumstància que et serà notificada. El reemborsament de l'import de la compra s'efectuarà un cop hagi estat comprovat l'estat de la mercaderia, a través del mateix mitjà de pagament utilitzat en la compra i, en tot cas, en un màxim de 14 dies naturals des de la recepció fefaent de la sol·licitud de desistiment, sempre que sigui Nef & Co qui gestioni la recollida de l'article. En cas que retorni l'article a través d'una empresa de transports de la seva elecció, el termini de 14 dies començarà a computar des que Nef & Co tingui coneixement efectiu de l'enviament de la mercaderia o, si no, des de la recepció de la mateixa. Les despeses de devolució derivades de l'exercici de el dret de desistiment, seran per compte de comprador. No s'admetran devolucions de vestits ni articles confeccionats a mida ni personalitzats. 

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d'articles de la nostra botiga pot contactar amb el nostre Departament d'Atenció a el client via email: infonefco@gmail.com

10) GARANTIES

Tots els nostres productes estan garantits a nivell nacional, enfront de defectes de fabricació. La garantia no inclou els desperfectes produïts per un mal ús o desgast habitual. En cas de producte defectuós, podrem procedir, segons correspongui, a la reparació, substitució, rebaixa de preu o resolució de l'contracte, gestions que seran gratuïtes per al consumidor i usuari. Respondrem de les faltes de conformitat que es manifestin des del lliurament. El consumidor i usuari haurà d'informar de la manca de conformitat en el termini de 15 dies. Excepte prova en contrari, s'entendrà que els productes són conformes amb el contracte sempre que compleixin tots els requisits que s'expressen a continuació: a) S'ajusten a la descripció realitzada i tinguin les qualitats del producte que hàgim presentat a l'consumidor i usuari en forma de mostra o model. b) Siguin aptes per als usos a què ordinàriament es destinin els productes de la mateixa mena. c) Presentin la qualitat i prestacions habituals d'un producte de el mateix tipus que el consumidor i usuari pugui fonamenti esperar, tenint en compte la naturalesa del producte

11) OBLIGACIONS DEL CLIENT

El client de Nef & Co es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d'usuari o de realització de la comanda, i a mantenir-los actualitzats en tot moment. 

El client es compromet a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents condicions generals de contractació entenent que recullen la millor voluntat de servei possible per al tipus d'activitat que desenvolupa Nef & Co Així mateix, es compromet a guardar de forma confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d'accés personal al nostre lloc web. 

El client es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol·licitada facilitant una adreça de lliurament en la qual pugui ser lliurada la comanda sol·licitada dins l'horari habitual de lliurament de mercaderies (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 16: 00 a 18:00). En cas d'incompliment per part de client d'aquesta obligació, Nef & Co no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada pel client.

10) RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Com així l'exigeix ​​la nova normativa europea, informem als usuaris de l'existència d'una plataforma europea de resolució de litigis per a contractacions en línia. Així, per a la resolució de litigis en matèria de consum (d'acord amb l'Art. 14.1 de l'Reglament (UE) 524/2013), la Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: https: //cec.consumo.gob.es/CEC/web/noticias/litigios_linea.htm

11) LEGISLACIÓ APLICABLE

Les compravendes realitzades amb Nef & Co es sotmeten a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Si, com a consumidor i usuari, vols exercir el teu dret de desistiment, pots fer-ho mitjançant el present formulari, que hauràs d'omplir i fer-nos arribar a l'adreça de correu electrònic infonefco@gmail.com i a l'atenció de Departament de devolucions. 

Per la present, comunico que desisteixo del meu contracte de venda de el següent producte o relació de productes 

MODEL DE FORMULARI DE DESISTIMENT: